top of page

OVER ONS

Wie zijn wij?

 

Hoek Wegenbouw is een regionaal aannemers- en wegenbouwbedrijf gespecialiseerd in asfalteren, riool- en straatwerk. In samenwerking met gemeenten, bedrijven en onderaannemers zorgt Hoek voor een verbetering van onze leefomgeving op het gebied van riolering, wegen en verduurzaming. Bij Hoek bouwen we niet alleen aan wegen en riolering, maar ook aan duurzame en langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Als regionaal wegenbouwbedrijf zijn we trots op onze sterke sociale betrokkenheid. Waarbij we niet alleen kijken naar de uitvoering, maar ook naar de impact op de omgeving en vooral hoe we dit kunnen beperken.

Wat maakt ons bijzonder?

 

Onze platte organisatie en daarmee korte lijnen zorgen ervoor dat we direct en persoonlijk communiceren. Met een team dat altijd klaarstaat om samen de beste oplossingen te vinden. We nemen alle zorg uit handen, van het eerste idee tot de laatste afwerking. Onze flexibiliteit is onze kracht. Dankzij onze jarenlange ervaring, waaronder ook veel ervaring met het oplossen van calamiteiten, kunnen we snel schakelen en op tijd leveren. We zijn er wanneer je ons nodig hebt, en onze vriendelijke manier van communiceren maakt elke samenwerking aangenaam en effectief. Ook informeren van omwonenden, winkeliers en andere lokale bedrijven heeft hoge prioriteit voor ons. Bij Hoek ben je geen opdrachtgever, maar een partner. Samen maken we de wegen en rioleringen klaar voor de toekomst.

 

Ons team

 

Veel collega’s werken al jaren bij ons, dit geeft al aan dat de sfeer erg goed is. Ieder heeft zijn eigen expertise en de beschikking over eigen, zoveel mogelijk elektrisch en duurzaam materieel. Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker goed tot zijn recht komt in de werkzaamheden waar hij/zij goed in is. Wij ondersteunen elkaar als een echt team.

Hoek Wegenbouw is in 2017 onderdeel geworden van Hendrikse Wegenbouw uit Soest, een begrip binnen de wegenbouwbranche, opgericht in 1951. De kracht van Hendrikse Wegenbouw is het bouwrijp maken vanaf halverwege de vorige eeuw tot nu de reconstructies van wijken straten. 

MATERIEEL

Hoek Wegenbouw beschikt, met de andere BV's binnen de groep, over een omvangrijk assortiment eigen materieel. Daarnaast kunnen wij op zeer korte termijn indien nodig terugvallen op onze afspraken met diverse bedrijven voor groot– en klein materieel.

Ook zijn wij een van de weinige wegenbouwbedrijven in Amersfoort die bij grote projecten de bestrating machinaal kan aanbrengen. U bent dus verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding wanneer u uw opdracht bij ons uitzet.

Mobiele kraan 1.000 ltr.

Mobiele kraan 900 ltr.

Rupskraan 1.500 ltr.

Laadschop 2.200 ltr.

Laadschop 1.000 ltr.

2x Minikraan 3,5 ton

2x Minikraan 1,8 ton elektrisch

6x Minikranen 1,8 ton

Minikraan 1,0 ton

Vrachtauto 4×4

Vrachtauto 8×6 ws container

Vrachtauto 8x6 ws met 20 ton epsylon laadkraan

Vrachtauto 6×6 ws met 15 ton epsylon laadkraan

Vrachtauto 6×2 

Vrachtauto oprijwagen 4×2

53x Service busjes/auto’s

9x Elektrische / hybride service busjes/auto’s

5x Rioolinspectiecamera’s

4x Rioolontstoppingsmachine’s

2x Miniloader 300 ltr. elektrisch

7x Miniloader 300 ltr.

Hot box met asfaltploeg

Dieplader

Wals 4 ton

Wals 2,5 ton

Wals 1,5 ton

Divers vacuüm apparatuur en mechanische hulpmiddelen

Trilplaten, aanhangers, pompen etc.

Schaftketen, afvalcontainers, zeecontainers en directie verblijven

Hoek Materieel
bottom of page