top of page

95 collega's

7 vestigingen

90 voertuigen

BEDRIJVEN

Hoek Wegenbouw richt zich op kleinschalig onderhoud aan riool en straatwerk, maar daarnaast ook grotere projecten als de herinrichting van openbare ruimten. In 2017 zijn wij een dochteronderneming geworden van Hendrikse Wegenbouw.

Hendrikse Wegenbouw in Soest is opgericht in 1951 en is in drie generaties uitgegroeid van een aannemer tot een begrip binnen de wegenbouwbranche.

Van het bouwrijp maken halverwege de vorige eeuw tot nu de reconstructies van wijken straten, dit is de kracht van Hendrikse Wegenbouw.

Eind 2017 is Hendrikse Wegenbouw gestart met Hendrikse Relinen in Leusden dat zich specifiek richt op het renoveren van putten en riolen in het hele land.

 

In 2024 is Henzen Wegenbouw in Veenendaal overgenomen. Henzen werkt voornamelijk regionaal aan het beheer van openbare werken, regiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden in de wegenbouw.

 

Daarnaast hebben we een aantal vestigingen van waaruit we lokaal opereren, waardoor we snel kunnen schakelen en efficiënt onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen.

 

Met deze groep van bedrijven voldoen wij breed aan de vraag van opdrachtgevers door meerdere specialismen in huis te hebben. De groep versterkt elkaar en alle vestigingen liggen binnen een kleine straal waardoor er geen onnodige kilometers gemaakt hoeven te worden. De CO2 uitstoot is dan gering en door de elektrificering van het materieel wordt dit alleen nog maar minder. Daarnaast wonen alle werknemers in de werkgebieden.

Logo-Hoek-wegenbouw.jpg
Hendrikse Wegenbouw logo
Logo-Hendrikse-Relinen-stijlelement.jpg
Hendrikse-wegenbouw-stijlelement_Hen.png
bottom of page