Wat doen wij

Een schoolplein dat opnieuw bestraat moet worden, het aanleggen van een rioolbuis, een voetbalveld dat onder water staat en weer ‘bespeelbaar’ gemaakt moet worden, het uitgraven van kunetten voor wegen of bouwputten of het machinaal aanbrengen van bestrating, voor al dit soort projecten kunt u ons inschakelen. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe zij deze projecten tot een goed einde moeten brengen, zodat u uw tijd weer aan andere zaken kunt besteden.

Wij hebben onze wegenbouwwerkzaamheden onderverdeeld in verschillende categorieën.

 • Straatwerk
  Bestratingswerkzaamheden voor rijwegen, parkeerterreinen, industrieterreinen, schoolpleinen, onderhouden van bestrating van wegen en industrieterreinen, het aanbrengen van markeringen. Denk hierbij aan het aanbrengen van haaientanden en markeringen voor invalidenparkeerplaatsen en niet parkeren.
 • Riolering
  Aanbrengen hoofdriool, huisaansluitingen realiseren, plaatsen en vernieuwen van kolken en putten, aanleggen en onderhouden van rioleringen voor overheidsorganisaties, industrieterreinen en particulieren.
 • Grondwerk
  Puinbanen aanleggen voor bouwwegen, terreinen bouwrijp maken voor woningbouw, bouwputten uitgraven, kunetten uitgraven.
 • Sloopwerk
  Slopen van woningen, industrie en scholen.

Een uitgebreid machinepark
Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om wegenbouwprojecten snel en efficiënt op te pakken. Ook zijn wij een van de weinige wegenbouwbedrijven in Amersfoort die bij grote projecten de bestrating machinaal kan aanbrengen. U bent dus verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding wanneer u uw opdracht bij ons uitzet. Daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd.